Janet van Toor Mediation

Mediation in Smilde

Er kan in je leven veel op je pad komen. Leuke dingen als een bedrijf overnemen, een nieuwe baan, een bruiloft, het krijgen van kinderen of het vinden van je droomhuis. Helaas loopt niet altijd alles zoals gepland. Een scheiding, onenigheid met je werkgever of die bedrijfsovername die toch minder soepel verloopt dan verwacht.

Een conflict is zo ontstaan. En dan wordt communiceren opeens lastig. Emotie, verdriet, frustratie; ze staan een heldere denkwijze in de weg. Conflicten komen in alle soorten en maten voor. Niet alleen binnen de beste families, ook tussen vrienden, buren en zakenpartners. Denk aan zakelijke conflicten, arbeidsgeschillen of echtscheidingen. Wat de reden ook is;  mediation helpt!

Mediator in Smilde

Het inschakelen van een mediator in Smilde wordt steeds vaker gedaan. Dit is ook niet vreemd. want vaak kunnen conflicten, echtscheidingen en geschillen opgelost worden. Hiermee worden de hoge kosten van een juridische procedure bespaart.

U kunt bij ons terecht voor mediation bij echtscheidingen,  zakelijke conflicten, agrarische conflicten en familieconflicten. Als alle betrokken partijen open staan voor mediation is de er een grote kans op een passende oplossing.

Als onafhankelijk mediator help ik jullie om in gesprek te komen en samen tot een oplossing te komen. Hierbij kan een ‘derde’ persoon van grote meerwaarde zijn!

Neem voor meer informatie of om het maken van een vrijblijvende afspraak contact met mij op.