Janet van Toor Advies gesprek

Advies

Ik help en begeleid in conflictsituaties, of omdat zaken ‘gewoon’ goed geregeld moeten worden. Een goede vastlegging van gemaakte afspraken is essentieel. Zodat alles duidelijk is en ook transparant voor de toekomst.

Maar naast die afspraken leven er vaak veel vragen op financieel, fiscaal en juridisch vlak. Soms is het niet duidelijk wat je allemaal moet regelen. Waar je tegenaan loopt als je je woning verkoopt of als het bedrijf wordt overgedragen. Hoe het er financieel uitziet na een overlijden en hoe dit af te handelen. Hoe het zit met je pensioen, het fiscaal partnerschap of de inkomstenbelasting.

Ik help en begeleid hierbij en geef inzicht. Zodat je weet waar je aan toe bent, wat je moet regelen of waar je terecht kunt. Want de financiële en fiscale gevolgen zijn bij een wijziging in de omstandigheden vaak groter dan je denkt. Daarbij houd ik de belangen constant in de gaten. Op een neutrale en onafhankelijke wijze. Ik adviseer en verkoop geen producten maar help om de juiste wegen te bewandelen.

Want als je alles goed hebt geregeld geeft dat rust en ruimte voor de toekomst.

Vragen of weten waar ik mee kan helpen?  Bel of mail me dan.